Turnov 2019

Město Turnov zřídilo pro vítěze letošního participativního rozpočtu, Tvoříme Turnov, transparentní účet, kam bude připsána částka 250.000 korun z rozpočtu města. Když už se, ale něco takového v Turnově má postavit, pojďme to udělat ve velkém stylu! Autoři návrhu Marek Slavík a Daniel Liška žádají všechny nadšence, bikery a příznivce sportu o finanční podporu.


Záměrem veřejné sbírky je vybudování většího okruhu pumptrackového hřiště v Turnově. Celková investice se pohybuje kolem 1,2 milionu korun.


„Chceme oslovit místní firmy a podnikatele, aby nám finančně pomohli vybudovat v Turnově velký okruh, který bude mít 160 metrů. Pumptracku v Turnově vyjádřily podporu známé osobnosti jako například reprezentační trenér snowboardcrossového týmu Marek Jelínek (trenér Evy Samkové – olympijské medailistky). Zároveň spolupracujeme také s projektem WeLoveCycling od Škoda Auto“, říká Marek Slavík.


Jak Marek Slavík dodává, každá koruna se počítá a i drobný příspěvek od spoluobčanů Turnova a okolí pomůže. Každý, kdo přispěje nad 200 korun, si bude moci po 23. září vyzvednout malý dárek s logem Pumpuj v Turnově. Dárce si jej může vyzvednout na pokladně finančního odboru Městského úřadu Turnov, Antonína Dvořáka 335, a to v úředních hodinách u paní Salačové nebo paní Hozdecké.


„Kdyby každý poslal částku třeba 200 korun, pohybujeme se přibližně okolo 4000 zapojených lidí, a to věřím, že se nám povede,“ říká spoluautor návrhu Daniel Liška.


Peníze bude možné zasílat od 19. září 2019 na transparentní účet č. 120037-1263075359/0800, vedený u České spořitelny ( https://www.csas.cz/cs/transparentni-ucty#/120037-1263075359/Mesto-Turnov), a to až do 31. 12. 2019. Při zaslání platby na účet prosím uvádějte své jméno a příjmení, kterým budete prokazovat svoji totožnost při vyzvedávání dárku.


Vše okolo Pumptracku i aktuálně vybranou částku sledujte na www.pumpujvturnove.cz nebo na facebooku.


Děkujeme za podporu a těšíme se, pokud vše klapne tak jak má, že budeme v létě 2020 všichni už pumpovat.

Marek Slavík a Daniel Liška, autoři vítězného návrhu Pumptrack v Turnově
www.pumpujvturnove.cz